En ymmärrä rasisteja!

On oikeastaan käsittämätöntä, kuinka vähällä ymmärryksellä rasistit perustelevat muukalaisvihaansa. Heiltä puuttuu täysin ymmärrys siitä, minkälainen potentiaali massiiviseen maahanmuuttoon liittyy. He eivät ymmärrä, kuinka paljon taloudellista kasvua maahanmuutto voi tuoda tullessaan ja kuinka kulttuurien moniarvoisuus voi rikastuttaa maatamme.

Otetaan esimerkiksi Amerikan Yhdysvallat ja käydään vähän lukujen valossa kehitystä lävitse. Väkiluku vuonna 2018 noin 328 miljoonaa ihmistä. BKT noin 19 500 miljardia USD ja per asukas 59 800 USD. Yksi maailman menestyneimpiä talous- ja sotilasmahteja. Elinajanodote on 78,6 vuotta. Käytännössä Yhdysvallat on yksi maailman menestyneimpiä kansakuntia ja maita maailmassa millä tahansa mittarilla mitattuna. (Lähde: Wikipedia)

Mitä Yhdysvallat olisi ilman eurooppalaista massiivista maahanmuuttoa? Jos Kristoffer Kolumbus ei olisi rantautunut Bahamasaarille lokakuussa 1492 ja aloittanut eurooppalaisten rynnistystä Atlantin yli uudelle mantereelle, voisi Yhdysvaltojen ja Amerikan tilanne olla aivan toisenlainen. Taloudellista räjähdysmäistä kasvua tuskin oltaisiin nähty. Metsät olisivat jääneet kaskeamatta pelloiksi. Joet jääneet valjastamatta vesivoiman käyttöön. Väestöräjähdystä ei olisi tapahtunut. Kullat jääneet kaivamatta maasta ja monet, monet saavutukset jääneet tekemättä.

Jos sikäläiset rasistit olisivat saaneet päättä, olisi eurooppalaiset uudisasukkaat ajettu sitä myötä takaisin merelle ja estetty heidän rantautumisensa. Varmasti vihamielisiä aggressioita koettiin ja joku tarttuikin jousipyssyyn ja päästi päiviltä uusia tulokkaita. Oikeusjärjestelmä oli kuitenkin tiukka ja väärintekijät tuomittiin armoitta. Tämä olikin suotuisan kehityksen perusedellytys, jotta maan kansoitus olisi onnistunut.

Samalla tavalla kuin muinaisessa Amerikassa, pitää nykyisessä Euroopassa kiinnittää huomiota siihen, että tällaisia vihamielisiä aggressioita ei koettaisi. Meidän pitää muistaa, että maahanmuutto on ennen kaikkea tulevaisuuden uudelleen organisointia, joka on vuosisatoja rikastuttanut eri kansakuntia ja maa-alueita ennen näkemättömällä tavalla. Samalla tavalla kuin Amerikan Yhdysvallat nousivat aikoinaan taantumuksellisesta tilastaan yhdeksi maailman menestyneimmistä talousmahdeista, voi Eurooppa ja Suomi nousta vieläkin menestyksekkäämmäksi maanosaksi maailmassa.

Suomen potentiaali maahanmuuton osalta on valtaisa. Otetaan esimerkiksi vaikkapa Saksa, joka on vain vähän pinta-alaltaan laajempi alue kuin Suomi. Saksassa on hieman yli 82 miljoonaa asukasta. Suomessa vain alle kuusi miljoonaa asukasta. Vuonna 2015 maahanmuuttajarynnistyksen aikana Saksaan saapui likipitäen miljoonaa uutta tulokasta. Suomeen vain noin 35 000! Saksassa tilanne ei juurikaan aiheuttanut hämmennystä, koska siellä enemmistö ymmärtää maahanmuuton valtaisan potentiaalin. Suomessa sen sijaan rasistit olivat heti liikkeellä pilottitakkeineen kivittämässä pakolaissaattueita ja heittelemässä polttopulloja vastaanottokeskuksiin.

Suomessa rasistit eivät ymmärrä, että meillä on järjetön määrä metsää ja peltoa, jota voidaan pakkolunastaa ja kasketa uudisasukkaiden asuntojen tieltä. Me voimme ihan hyvin ottaa vastaan maahamme 80 miljoonaa uutta maahanmuuttajaa esimerkiksi Afrikasta, koska Saksassakin on yli 80 miljoonaa asukasta. Meillä on puhdasta metsää ja peltoa, ja ne voidaan muuttaa puhtaaksi kullaksi asuttamalla ne tulevaisuuden tekijöillä – ihan kuin Yhdysvalloissa muutama sata vuotta sitten!

Suomi on hyvää aluetta asuttaa valtaisa määrä uudisasukkaita, koska täällä osataan rakentaa tiiviitä ja energiatehokkaita nollaenergiataloja, ympäristöä kunnioittaen. Lämmitysenergia taloihin saadaan suoraan omista metsistä, eikä meillä ole samanlaista kivihiilibuumia kuin esimerkiksi Saksassa. Sen lisäksi meillä on teollisuudessa huutava työvoimapula, jonne ei tahdo omasta väestöstä löytyä tekijöitä. Meillä on autioituvia kyliä, jonne kaivataan kipeästi uutta geeniboolia tuomaan vireyttä katukuvaan.

Sopeutuminen uuteen tilanteeseen on kaiken A ja O. Minkäänlaisille tunteen purkauksille ei ole syytä antaa tilaa. Rasistinen elehdintä ei kuulu tähän kehitykseen ja luojan kiitos lainsäädäntöä onkin säädetty sitä silmällä pitäen, että tällaista ei esiintyisi.

Kaikkeen edellä mainittuun vedoten, en voi käsittää, miten rasistit jaksavat vouhottaa muka jostain huoltosuhteista. Eräs viisas taloustieteilijä meiltä vasemmistosta on sanonut, että ei haittaa, jos kaikki maahanmuuttajat eivät työllisty. Kaksi työllistynyttä kuittaa sen yhden työllistymättömän huoltosuhteen omalla työpanoksellaan ja tämä on tosi. Ei kaikkien tarvitse työllistyä, kun tulevaisuuden maailma robotisoituu ja automatisoituu. Kohta kenenkään ei tarvitse tehdä edes kuutta tuntia päivässä töitä, koska jaloissa vipeltävät tekniikan ihmeet tekevät siivouksesta aina monimutkaisimpiin kirjanpitotehtäviin kaikki ihmisen työt. Riittää kun me ihmiset vain olostellaan ja downshiftataan omassa futuristisessa utopiassamme.

Ei voi muuta sanoa kuin että oli kerrassaan valtaisa sääli, kun toisessa maailmansodassa Suomeen olisi tullut kerralla parikymmentä miljoonaa työteliästä toveria ja me väkivaltaisessa angstissamme käännytimme heidät takaisin sinne mistä olivat tulleetkin. Kehitys otti valtaisasti takapakkia tiellä parempaan taloudelliseen järjestykseen ja kehitykseen. Emme olleet yhtä viisaita kuin Amerikan alkuperäisväestön intiaanit. Luojan kiitos, aika on armollinen, eikä koskaan ole liian myöhäistä korjata isoisien tekemiä virheitä. Vielä meillä on mahdollisuus muuttaa historian suuntaa, kunhan ymmärrämme olla antamatta nationalismille ja pölhöpopulismille liiallisesti jalansijaa.

Pitää muistaa, että pahoista puheista on tullut tekoja ja että kaikenlainen viha, joka on kummunnut kansan syvistä riveistä, on ennenkin estänyt kansojen yhdentymistä. Tälle ei pidä antaa elintilaa vaan armoitta kitkeä ja jyrkästi tuomita. Ehkä jonain päivänä Suomikin on yli 80 miljoonainen kansakunta, kuin Saksa, ja saavuttaa samanlaisen menestyksen kuin Amerikan Yhdysvallat. Tätä odotellessa on kiva seurailla maailman tapahtumia ja miten muut kansakunnat kehittyvät maahanmuuton myötä. Onneksi Suomella on taipumusta seurata Ruotsia sen jalanjäljissä. Seillä kehityksessä ollaan meitä jo rutkasti edellä ja hyvä niin, koska esimerkkiä on hyvä seurata. Jaksan toivoa, jaksan uneksia, sillä unelmia on oikeamielisen sielu täynä.

Käyttäjäkuva
Muut

Aktiivinen maailmantapahtumien seuraaja. Maanviljelijä. Eläinten kasvattaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu